Partener de implementare

Asociatia Medical International Rescue

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Sanatate

Descriere

Ideea acestui proiect a apărut atât în urma exploziei devastatoare din Beirut și a contextului pandemic pe care tocmai l-a traversat întreaga omenire, cât și din dorința de a ajuta cât mai multe persoane să beneficieze gratuit de servicii medicale specializate. Ne dorim să aducem un aport semnificativ medicinei mondiale. Ne dorim să nu mai vedem părinți din România disperați că nu au posibilitatea financiară de a-și transporta copiii în străinătate pentru diverse investigații și manopere medicale. Ne dorim să nu mai pierdem viețile copiilor români din cauza lipsei banilor. Misiunea noastră este aceea de a salva aceste vieți și nu numai. Ne dorim să putem ajuta cât mai multe persoane aflate în pericol, să ajutăm cât mai mulți copii să ajungă acolo unde mai pot primi o șansă la viață, în condiții decente de transport atât pentru micii pacienți cât și pentru familiile lor, către clinici din întreaga lume. Ne dorim să creăm o punte între copiii noștri și clinicile mai dezvoltate din afara țării.

Date de contact

Adresa sediului

Str. Ariesului 102 / 27, Cluj-Napoca, Romania

Email

medical.rescue.org@gmail.com

Persoană de contact

Bontidean Andrei

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.