Partener de implementare
București

Asociatia Rebeca Faith Hope Love

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Sanatate, Social

Descriere

Asociația Rebeca Faith Hope Love este o asociatie care a fost creata pentru a veni in întâmpinarea nevoilor copiilor diagnosticați cu Boala Batten si alte boli neurologice. Rebeca, motorul asociatiei, a fost diagnosticata la varsta de 3 ani cu o boala genetica rara, fatala: lipofuscinoza ceroid neuronala tip 2 (CLN2) cunoscută sub denumirea de “Boala Batten”.Misiunea noastra este sa contribuim in fiecare zi, putin cate putin, pentru a face cunoscute bolile rare si a ajuta sa fie diagnosticate dar in acelasi timp si de a le oferi sprijin pentru terapiile necesare copiilor afectati. Dorim sa promovăm şi sa desfasuram activităţi de strângeri de fonduri pentru sprijinirea programelor de terapie pentru copiii cu dizabilităţi neuromotorii.Dorim ca asociaţia noastră să devină una dintre primele căi de acces pentru o informare cât mai corectă şi completă, pe care aceşti părinţi să o găsească utilă şi care să le vină în ajutor pe parcursul creşterii, dezvoltării şi recuperării copiilor cu dizabilitati neuromotorii.

Date de contact

Adresa sediului

Str. Toamnei nr.117 sector 2 Bucuresti
București

Email

adnanacojocariu@yahoo.com

Persoană de contact

Adnana Cotolea

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.