Partener de implementare

Asociatia SAMAS

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Drepturile omului, Educație, Sanatate, Social

Descriere

Asociația SAMAS este organizația nonprofit, care a dezvoltat singura rețea națională de educatori perinatali (din rândul asistenților medicali și moașelor), specializați în educația prenatală și postnatală, în nutriția mamei și copilului. Obiectivele Asociației pe termen lung sunt: creșterea ratei de alăptare exclusivă, informarea corectă a mamelor despre procesul nașterii, îmbunătățirea stării de sănătate a mamei, dar și a bebelușului, printr-o nutriție echilibrată atât în timpul sarcinii, cât și postnatal. Începând cu 2013, când a fost inițiat programul SAMAS și până la finele anului 2018, 18.704 mame au participat la cursurile SAMAS în peste 20 de orașe, iar peste 443.352 de mame au beneficiat de consultanță perinatală în perioada 2013 – 2018. Mai mult, Asociația SAMAS a oferit educație și suport perinatal unui număr de peste 5.636 de gravide și mame din medii defavorizate la nivel național. www.programsamas.ro #SAMAS #copiisanatosi #cutiabebelusului #educatieperinatala

Date de contact

Adresa sediului

Str. Popa Soare Nr. 16, ap. 2,  Sector 2 Bucuresti

Email

contact@programsamas.ro

Persoană de contact

Ana Maita

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.