Partener de implementare
București

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație

Descriere

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a fost fondata in 2011, din dragoste pentru copii si din convingerea ca educatia le poate schimba viitorul. Credem ca o limba straina poate deschide multe usi.   Proiectele Asociatiei se indreapta catre: copiii performanti, care sunt incurajati sa atinga potentialul maxim prin perfectionarea lb. engleze; copiii din medii defavorizate care sunt incurajati sa invete lb. engleza pentru a avea acces la un viitor mai bun.   Organizam anual Shakespeare School Essay Competition, concurs national de creatie in lb. engleza dedicat elevilor de gimnaziu, liceu. In 6 editii, 24000 de participanti si-au inscris eseurile in concurs. Am dezvoltat programul Engleza pentru Viata, in care voluntarii merg in centre sociale si predau engleza. In doar 1 an, am reusit sa ajutam 1000 de copii din Bucuresti si din tara, iar numarul este in crestere.

Date de contact

Adresa sediului

Str. Eufrosin Poteca, nr.42 A, sector 2, Bucuresti
București

Email

office@asociatiapentrueducatie.ro

Persoană de contact

Oana Pirvan

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.