Partener de implementare

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Educație, Social

Descriere

Înfiinţată pe 6 noiembrie 2001, la iniţiativa lectorului de limba franceză de la Facultatea de Litere din Iaşi, Nathalie Duplaissy, și a mai multor studenți, este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, cea mai veche asociaţie de profil francofon din ţară şi una dintre cele mai active ONG-uri din Iaşi. Începând cu septembrie 2007, ASFI este membră a Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), cea mai mare federaţie pe plan naţional.   Proiectele: Arătă că-ți pasă! (ACP) care se desfășoară în decembrie și are ca scop sprijinirea unui caz social defavorizat prin strângerea de fonduri; Defi pour la Poesie care se desfășoară în martie și are ca scop promovarea fenomenului literar contemporan  în învățământul pre-universitar românesc; Zilele Studentului Francofon (ZSF) care se desfășoară în mai și are ca scop crearea cadrului de interacțiune pentru studenții sau tinerii interesați să realizeze o schimbare în societatea în care trăiesc.

Date de contact

Adresa sediului

CP 207, OP 1, Bulevardul Carol I 26, Iași 700750

Email

trezorier@asfi.ro

Persoană de contact

Dima Teodora-Nicoleta

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.