Partener de implementare
București

Asociatia Turistica Ghizii Romaniei

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Drepturile omului, Educație, Mediu, Protecția animalelor, Sanatate, Social, Sport

Descriere

A.T.G.R. sau ”Asociația Turistică Ghizii României” este o organizație non-guvernamentală cu sediul în București, înființată în luna iulie a anului 2007. În 2007 s-a afiliat la Federația Română de Turism Sportiv. În anul 2009, alături de alte 13 asociații am luat parte la înființarea Federației Române de Turism și Ecologie. Suntem o asociație ce promovează turismul montan și ecologic, educarea tinerilor în spiritul ecoturismului, încurajăm voluntariatul ca metodă de educație non-formală, organizăm proiecte de protecție a mediului, evenimente montane, proiecte sociale precum și multe alte activități cu și pentru tineri.

Date de contact

Adresa sediului

Str. Agricultori, Nr 109, Ap 1, București
București

Email

mihai.mitescu@ghiziiromaniei.ro

Persoană de contact

Mihai Mitescu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.