Partener de implementare
București

Aspire for Education

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație

Descriere

Principalele proiecte: Aspire Academy, High School si Professionals - singurele scoli de vara din estul Europei unde profesori de la Harvard, Stanford, Georgetown si manageri locali predau si inspira. Acestea au loc anual in Romania, axandu-se pe 3 arii principale: leadership, dezvoltare personala si antreprenoriat.  Scopul Aspire este sa descopere, dezvolte si conecteze in fiecare an 150 de tineri definiti prin excelenta, ce au demonstrat potential de leadership. Ne dorim sa ii inspiram sa isi uneasca fortele sa aduca schimbari in comunitatile din care provin, oferindu-le acces la resurse pe intreg parcursul vietii. Obiectivele noastre sunt: constientizarea si mobilizarea participantilor precum si stimularea initiativei si a spiritului antreprenorial al acestora, prin realizarea de proiecte cu impact major in societate; crearea unei comunitati crescande de tineri proactivi, cu idei inovative, care sa formeze si sa reprezinte in viitorul apropiat masa critica a transformarii socio-economice a Romaniei.

Date de contact

Adresa sediului

Bucuresti, str. Cobadin
București

Email

contact@aspireacademy.ro

Persoană de contact

Elena Zaharia

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.