Partener de implementare
București, Ilfov

CARUSEL

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Sanatate, Social

Descriere

Asociatia Carusel isi propune crearea unui mediu social care sa promoveze si sa apere drepturile omului.   Programele noastre principale sunt menite sa reduca riscurile asociate consumului de droguri (consiliere, schimb de seringi, prevenirea supradozelor, indrumare si insotire catre servicii medicale si sociale) si riscurile asociate practicarii sexului comercial/prostitutiei (prevenire HIV si alte infectii cu transmitere sexuala, distributie de prezervative, consiliere, documentarea cazurilor de incalcare a drepturilor omului).   Toate activitatile desfasurate de Carusel se bazeaza pe evidente stiintifice si sunt in conformitate cu legislatia nationala si recomandarile internationale.

Date de contact

Adresa sediului

Str. Zambilelor 45, Sector 2, 023782, Bucuresti, Romania
București, Ilfov

Email

marian.ursan@carusel.org

Persoană de contact

Marian Ursan

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.