Partener de implementare
Bihor

Casa Draga Casa

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Social

Descriere

Asociaţia a fost fondata în 1996, purtând inițial numele Habitat pentru Umaniate Beiuş fiind filială a organizației Habitat for Humanity în perioada octombrie 1996 – decembrie 2012, ulterior continuând colaborarea fără un contract de afiliere nou. Din 2016, asociaţia Habitat pentru Umanitate Beiuş a renunţat la statutul de afiliere cu asociaţiile Habitat for Humanity Romania şi Habitat for Humanity International iar din 2019 organizaţia din Beiuş şi-a continuat activitatea sub noul nume, Casă Dragă Casă având o nouă identitate de brand.  Beneficiarii lucreaza alaturi de voluntari la propria casa si la casele altor nevoiasi. Locuintele nu sunt oferite cadou, familiile achitand o rata modica pentru ele timp de 20 de ani. Astfel beneficiarii devin mai responsabili, iar cu acesti bani se construiesc locuinte pentru si mai multe familii aflate in situatii dificile din punct de vedere al locuirii.

Date de contact

Adresa sediului

Str. Nicolae Iorga, Nr. 27, 415200, Beius, Bihor, Romania
Bihor

Email

contact@casadraga.ro

Persoană de contact

Emil Popa

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.