Partener de implementare

Centrul Gifted Education

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație

Descriere

Centrul Gifted Education – www.giftededu.ro - este o organizatie non-profit cu misiunea de a descoperi si de a dezvolta potentialul copiilor cu abilitati inalte (supradotati) printr-o educatie de excelenta dezvoltand, promovand si utilizand cea mai buna curricula validata la nivel international de descoperire si dezvoltare a abilitatilor naturale si a potentialului copiilor, modele de bune practici in educatie, retele de profesori talentati, retele de mentorat formate din experti si profesionisti in educatie

Date de contact

Adresa sediului

Bucuresti Str. Pascani nr. 6, sector 6 – in incinta Scolii 169 (fosta cladire a scolii 155). Indicatii de traseu: Zona Romancierilor, Drumul Taberei, in zona Policlinica Cetatea Histriei.

Email

gabriela@giftededu.ro

Persoană de contact

Gabriela Alba

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.