Partener de implementare

Club Sportiv Tera-Sah Medias

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Sport

Descriere

CS Tera Șah Mediaș a început în anul 2005 cu o misiune specială, pentru  copii care doresc să practice șahul la nivel de performanță – prin participarea la concursurile desfășurate la nivel local, județean sau național – dar și acelor copii care doresc doar să invețe acest minunat sport. CS Tera Șah Mediaș se implică și în organizarea de competiții la nivel local: “Festivalul Șah și Sport în Școală“ , “ONSS – etapele Municipale și Județene“ ; la nivel național: „ Open Tera-Șah Mediaș”, “Olimpiada Națională a Sportului Școlar – etapa finală”. Învățat la o vârsta fragedă, șahul are o putere formativă extraordinară, cultivând în cel mai înalt grad memoria, inteligența, imaginația, spiritul competițional. Practicând jocul de șah, copilul intră în contact cu noțiuni care-i vor fi de folos pe parcursul anilor următori: strategie, ofensivă, defensivă, planificare, sacrifiu, capturare, competiție, rivalitate, anticipare, amenințare, autocontrol, raționament.  Copii sunt minunați! Minunat este ceea ce faci !

Date de contact

Adresa sediului

str. Sos. Sibiului nr. 29 bl. A ap 15 loc. Medias  jud. Sibiu

Email

terasahmedias@gmail.com

Persoană de contact

Emil Aurel Deliman

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.