Partener de implementare

Comunitatea ONedu Romania

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație

Descriere

Comunitatea ONedu România (COR) este o organizație de elevi și tineri care militează pentru digitalizarea educației din învățământul preuniversitar. Suntem inițiatorii mișcării europene de digitalizare a educației – The European ONedu Community, dorindu-ne să fim o putere a societății civile atât pe plan național, cât și la nivel european. Digitalizarea într-o țară offline se face treptat, de aceea gândim și dezvoltăm soluții digitale și programe pe termen lung, cu un impact major în comunitate. Aducem nevoile tinerilor în prim plan pe agenda publică și concepem campanii de advocacy și lobby în afara cutiei, care să îmbunătățească legislația, astfel încât să ajute la adaptarea educației la secolul 21, dar și care să asigure îndeplinirea obligațiilor statului. Propunem soluții de impact, extrase din ideile și nevoile celor cu care lucrăm.

Date de contact

Adresa sediului

Str. Eugen Ionesco, nr. 67, bl.A, sc.1, et.6, apt.27, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Email

secretariat@onedu.ro

Persoană de contact

Cosmin

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.