Partener de implementare

FABRICA DE FAPTE BUNE

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Mediu, Protecția animalelor, Social, Sport, Dezvoltare economica si sociala

Descriere

Suntem un grup de tineri voluntari care sprijinim si incurajam voluntariatul in proiecte sociale. Ii ajutam pe oameni sa fie voluntari in domenii de interes pentru ei, de la sprijinirea persoanelor defavorizate si educatie pana la protejarea mediului. Oricine poate face parte din echipa noastra si poate initia proiecte impreuna cu noi. Fabrica de Fapte Bune functioneaza: - prin voluntariat. - fara ierarhie, dar cu relatii functionale (furnizor – beneficiar) - fara autoritate centrala, dar cu autoritate distribuita intre toti membrii (rolurile) - fara “posturi”, dar cu “roluri” - cu reguli (procese) bine stabilite - structura dinamica, flexibila, care evolueaza permanent pentru a indeplini cat mai bine misiunea si valorile noastre. - retea, echipe auto-organizate

Date de contact

Adresa sediului

strada Cheiul Dambovitei nr 26, BL 1, ap 65, Popesti-Leordeni, Jud Ilfov, Romania, cod 077160

Email

salut@fabricadefaptebune.org

Persoană de contact

Alex Oprisan

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.