Partener de implementare
Brașov

Fundatia Bucuria Darului

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Social

Descriere

Fundația Bucuria Darului este un proiect despre dăruire, oameni și bucurie. Mai exact despre întâlnirea cu cei flămânzi, însetați și goi și oferirea gratuită a unei mese calde, în fiecare zi, pentru peste 400 de suflete (familii cu copii mulți, oameni singuri, bătrâni bolnavi, orfani, oameni ai străzii). Aici, cei fără adăpost au un centru unde se pot spală, schimbă și încălzi pe timpul iernii, cei mici primesc ajutor la teme și rechizite. Celor în putere le oferim suport în a-și găsi un loc de muncă și îi integrăm prin voluntariat.   Oferim pachete cu alimente de bază și dulciuri pentru oamenii săraci și școlile din satele dimprejurul Brașovului. Din 2017 distribuim pachete cu alimente și dulciuri în 22 de sate din județ. Cu ajutorul comunității și a sponsorilor reușim să ducem căldură (sobă și lemne de foc) în casele unor familii care nu se puteau încălzi pe timp de iarnă.   Toate acestea pentru a oferi puțină bucurie celor care și-au pierdut orice speranța.

Date de contact

Adresa sediului

Brasov, str.Gospodarilor, nr.5.
Brașov

Email

fundatia@bucuriadarului.ro

Persoană de contact

Fundația Bucuria Darului

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.