Partener de implementare
Brașov

Fundatia FAST

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Social

Descriere

Fundația pentru Asistență Socială și Tineret (FAST) sprijină copiii și familiile din medii defavorizate prin proiecte de educație și dezvoltare comunitară, în Municipiul Săcele și în comunitățile rurale Zizin și Tărlungeni. De-a lungul anilor, munca noastră a ajutat sute de copii și familii să aibă acces la o educație mai bună, la un adăpost mai sigur, și la șanse egale în vederea îmbunătățirii condițiilor de viață.   Sloganul “Oferă-i unui om un pește, și-l vei hrăni pentru o zi, învață un om să pescuiască , și-l vei hrăni pentru o viață!” stă la baza tuturor activităților din cadrul Fundației FAST.

Date de contact

Adresa sediului

George Moroianu, nr. 17, Săcele, jud. Brașov, 505600 
Brașov

Email

fastromania@gmail.com

Persoană de contact

Ruxandra Oprică

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.