Partener de implementare

Fundatia TUNA

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Social

Descriere

Fundația Tuna, este o organizație non-profit înființată în 1995 în orașul Medgidia, Constanța, și ulterior mutată în București. Misiunea noastră este reflectată în deviza "Prietenul la nevoie se cunoaște", care a ghidat toate activitățile și proiectele desfășurate de-a lungul anilor. În această perioadă îndelungată, ne-am dedicat sprijinirii persoanelor aflate în medii defavorizate, concentrându-ne asupra copiilor, bătrânilor și persoanelor cu dizabilități. Un exemplu notabil este proiectul "Un Paște mai bun", inițiat în 2019, în cadrul căruia au fost distribuite anual până în prezent 27.815 de pachete cu alimente către familii din toate județele țării în perioada sărbătorilor pascale. Alte proiecte remarcabile din ultimii ani: În 2022, au fost trimise 75 de tone de alimente către 5000 de familii de refugiați din Ucraina, au fost oferite haine pentru peste 8000 de persoane. În 2023, au fost ajutate 1500 de familii refugiate în Grecia și 3000 de persoane afectate de cutremurele din Turcia și Siria

Date de contact

Adresa sediului

Sos. Colentina, nr 64 B, sector 2 Bucuresti

Email

info@tuna.ro

Persoană de contact

Elena Popa

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.