Partener de implementare
Bacău

Fundatia de Sprijin Comunitar

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Sanatate, Social

Descriere

Fundatia de Sprijin Comunitar este o organizatie neguvernamentala, cu statut de utilitate publica, apolitica si nonprofit, fara caracter religios, inregistrata in iunie 1997. Prin programele noastre contribuim la imbunatatirea vietii semenilor nostri aflati in situatii de marginalizare si risc social. Ne desfasuram activitatea intr-o zona cu mari probleme sociale, regiunea estica a Judetului Bacau, regiune cunoscuta ca fiind printre cele mai sarace zone din Moldova. Prin programele noastre medicale, sociale si educationale venim in fiecare an in sprijinul a peste 10.800 de persoane, provenind din medii defavorizate: batrani bolnavi si abandonati, copii din familii sarace, persoane cu dizabilitati, comunitati rurale extrem de sarace.

Date de contact

Adresa sediului

Bacau, str. Livezilor, nr.1, sc.A, ap.2, cod 600059
Bacău

Email

fsc@fsc.ro

Persoană de contact

Gabriela Achihai

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.