Partener de implementare

Oeconomica Timisiensis

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație

Descriere

Fundatia Oeconomica Timisiensis este un ONG a carui unic fondator este Universitatea de Vest din Timisoara. Scopul principal al Fundatiei Oeconomica Timisiensis este de a sprijini activitatile non-profit ale Facultatii de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara: organizare de conferinte stiintifice, organizarea de evenimente studentesti, organizarea de evenimente la nivelul Facultatii, implementarea de proiecte cu caracter stiintific/cultural/sportiv, sprijinirea activitatii Facultatii de Economie si de Administrare a Afacerilor in diverse initiative legate de activitatea didactica si extracuriculara. Fundatia Oeconomica Timisiensis este condusa de un Consiliul Director, format din 5 membri, a carui presedinte are rol executiv in cadrul acesteia. 

Date de contact

Adresa sediului

Timisoara, str. Pestalozzi, nr. 16, sala P06B

Email

andrei.pelin@e-uvt.ro

Persoană de contact

Andrei Pelin

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.