Partener de implementare

Sprijin pentru Diabet

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Sanatate

Descriere

Asociaţia a aparut cu scopul declarat de a identifica, initia, organiza si promova orice fel de actiuni care sa contribuie la profilaxia, combaterea si tratarea bolilor metabolice, a diabetului zaharat, la nivelul mijloacelor si tehnicii medicale existente in acest domeniu. Organizarea şi sprijinirea financiara a unor actiuni de educatie a populatiei si in mod deosebit a persoanelor cu diabet, cu privire la problematica diabetului si complicatiile sale, respectiv piciorul diabetic, retinopatia diabetica, afectiuni renale, urmarind in principal promovarea metodelor de monitorizare si importanta automonitorizarii glicemiei.  Sprijinirea oricaror actiuni care converg spre cresterea accesului pacientilor cu diabet la automonitorizarea glicemiei, precum si la alte modalitati de urmarire si imbunatatire a controlului metabolic in scopul prevenirii complicatiilor diabetului, sporirea autonomiei si libertatii persoanei cu diabet.

Date de contact

Adresa sediului

Str. Sfantul Petru Tei, nr. 60 A, sector 2Bucuresti

Email

vvmihaela@yahoo.com

Persoană de contact

Dr Mihaela Victoria Vlaiculescu

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.