Social

BCR si Bursa Binelui sustin Gala Societatii Civile

...
Data de publicare 12.06.2015 Publicat de Bursa Binelui

Cele treisprezece editii de pana acum au adunat in total peste 1.850 de proiecte non-profit. Aceasta colaborare cu Gala Societatii Civile a venit ca o continuare fireasca a lansarii proiectului Bursa Binelui, o platforma care aduce impreuna ONG-urile, care au nevoie de sprijin financiar, si care devine un instrument de incredere prin care oamenii pot face donatii online, fara comision, prin mobilizarea unui nucleu de sustinatori. Pana acum, pe bursabinelui.ro s-au inregistrat 300 de proiecte, care au primit donatii cu sume intre 5 si 1.000 de lei.


La editia 2015 a Galei Societatii Civile, BCR sustine sectiunea „Buget - / Eficienta +”. Aceasta categorie este destinata proiectelor care isi ating obiectivele planificate cu un consum redus de resurse financiare, remarcandu-se prin implicarea voluntarilor, a beneficiarilor sau a comunitatii locale in implementarea proiectelor.


Proiectele inscrise la aceasta sectiune sunt: Vreau si eu sa merg la scoala (Organizator: Fundatia Inima de Copil), Da-ti pasiunea mai departe! (Organizator: Asociatia Lindenfeld - Ajungem Mari), Eu stiu, Eu vreau, Eu pot! Ajuta-ma sa fiu egal cu tine IMPREUNA sa spunem NU DISCRIMINARII! (Organizator: Asociatia1 Iunie 2001), MERCI CHARITY BOUTIQUE (Organizator: Merci Charity Boutique), Festivalul National "Fara Cuvinte" (Organizator: Asociatia Centrul de pregatire pentru o viata independenta in limbaj mimico-gestual), Fire de Dragoste (Organizator: Asociatia Unu si Unu), ARIPI DE INCREDERE (Organizator: Asociatia Increderea) si ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi (Organizator: ShoeBox - Cadoul din Cutia de Pantofi).

Fiecare campanie a avut rezultate spectaculoase, obtinute cu resurse financiare extrem de mici, datorita implicarii multor voluntari. 


Cele opt proiecte au fost evaluate de catre Nicoleta Deliu, Sef departament Comunicare Corporativa si Afaceri Comunitare BCR, Alexandru Ardelean, Redactor sef The CSR Report si Vlad Stoicescu, Jurnalist Dela0.ro. 

 

Castigatorul Premiului pentru Eficienta va fi anuntat luni seara, de catre Ionut Stanimir, Director Executiv, Directia Comunicare Banca Comerciala Romana (BCR), in cadrul Festivitatii de acordare a premiilor Galei Societatii Civile 2015, editia a XIII-a, care va avea loc la Ateneul Roman.

1386 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.