Social

Campioanele mobilizării pentru atragerea de donații

...
Data de publicare 06.02.2015 Publicat de Bursa Binelui

În perioada 13 noiembrie 2014 – 4 februarie 2015, 75 de organizații și 90 de proiecte au participat în cadrul celei de-a doua ediții a Campionatului de Bine pentru a atrage cât mai multe fonduri de la un număr cât mai mare de donatori.

 

Campioanele mobilizării pentru atragerea de donații - Asociația Română Împotriva Leucemiei - ARIL, Asociația SOS Infertilitatea și Asociația Kogayon vor fi premiate de Bursa Binelui cu dublarea sumelor atrase de la donatori, în limita a 5.000 de euro.

 

Asociația Română Împotriva Leucemiei - ARIL  a reușit să strângă 37.785 lei de la 1082 donatori pentru Dotarea Laboratorului Secției de Hematologie a Spitalului Universitar de Urgență București cu un flowcitometru, echipament performant, care să permită diagnosticarea corectă și rapidă a patologiilor de sânge pentru cei peste 800 pacienți care calcă lunar pragul secției de hematologie.

 

Fertilitatea are nevoie de ocrotire și sprijin este campania Asociației SOS Infertilitatea, care va susţine pacienţi hipofertili în mod direct, prin dialog, informare corectă și suport emotional și, în mod indirect, prin continuarea acțiunii de advocacy pe lângă Ministerul Sănătății și alți factori responsabili pentru obținerea de sprijin din partea statului pentru pacienții care pot avea copii doar cu ajutor medical. Asociația a reușit să atragă 25.020 lei de la 1518 donatori.

 

Asociația Kogayon a reușit să mobilizeze susținătorii și să atragă donatori pentru realizarea unui centru multifuncțional în folosul naturii, al comunităților locale și al turiștilor. Centrul de vizitare Oltenia de sub Munte va fi un centru de educatie ecologică și o platformă de dezvoltare durabilă, un nucleu de coordonare al ecoturismului zonei, al promovării valorilor naturale, în special al celor două arii naturale protejate - Parcul Național Buila-Vânturarița și Rezervaţia Naturală a Trovanţilor. Pentru acest Centru, care va fi construit cu metode, tehnici și materiale locale tradiționale și va fi un promotor al energiei și tehnicilor verzi, Asociația a reusit să atragă 35.510 lei de la 818 donatori.

 

Felicitări tuturor organizațiilor pentru efortul depus, mobilizare și donatiile atrase!

 

Mai multe detalii despre câștigători

 

 

###

Campionatul de Bine este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, o platformă de donații necomisionabile dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro

1286 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.