Sanatate

Florin Boitan și așteptările sale de la Bursa Binelui

Bursa Binelui e despre încredere și oameni
Data de publicare 20.06.2017 Publicat de BB
BB: Care sunt principalele așteptări pe care le aveți în legătură cu Bursa Binelui?
 
Florin Boitan: Ne așteptăm ca atât asociația noastră cât și proiectul pe care tocmai l-am lansat să devină cât mai cunoscut, astfel cât mai multe persoane să ne sprijine în realizarea obiectivului nostru (înființarea Centrului Național de Logopedie pentru persoanele laringectomizate).
 
BB: Ce v-a determinat să vă înscrieți pe Bursa Binelui?
 
Florin Boitan: Am trimis cereri de sponsorizare mai multor firme, printre care și către BCR, reprezentanții acesteia îndrumându-ne să ne înscriem ONG-ul și proiectele pe Bursa Binelui și am considerat că este o oportunitate de a ne face cunoscuți, dar și a oferi încredere potențialilor parteneri, asociindu-ne proiectele cu un nume cu rezonanță, cum este cel al BCR.
 
BB: Care sunt principalele avantaje ale înscrierii proiectului pe o platformă de finanțare?
 
Florin Boitan:  Oamenii care doresc să ne ajute au mai multă încredere când văd că avem susținerea unei astfel de platforme.
Donațiile se realizează într-un mod mult mai simplu și în plus, nu se percep comisioane pentru nicio tranzacție, pentru nicio parte.
 
BB: Care credeți că sunt cei mai eficienți pași pentru atragerea fondurilor necesare?
 
Florin Boitan: Promovarea prin cât mai multe canale de comunicare, atât a asociației cât și a proiectelor noastre, atât în rândul persoanelor care vor sa ne ajute pe cont propriu, cât și în rândul marilor companii.

Crearea unui nume cu rezonanță, popularizarea proiectelor și crearea unei rețele de parteneri de încredere pentru colaborări de durată.
 
BB: Ce alte metode de fundraising ați aplicat? Cu ce rezultate?
 
Florin Boitan: Am mai încercat strângerea de fonduri prin redirecționarea celor 2% din valoare impozitului pe venit, de la persoane cunoscute sau care au dorit să ne ajute, prin sponsorizări directe din partea firmelor.
Rezultatele nu au fost întocmai cele așteptate, suntem foarte departe de suma necesară realizării obiectivului; în mare parte primind promisiuni care în cele din urma nu au fost onorate sau mai rău, neprimind niciun răspuns din partea altor potențiali parteneri.
 
BB: Care sunt principalii parteneri pe care îi aveți în proiectele dumneavoastră?
 
Florin Boitan: Principalii parteneri sunt dl. Primar si Consiliul Local Slobozia, care ne-au oferit spre folosința, pe durata funcționării asociației, a unui teren pe care sa putem realiza Centrul National de Logopedie;
Crucea Roșie Romana filiala Ialomița care ne-a oferit un spațiu pentru desfășurarea activității până ce vom reuși sa avem propriul nostru spațiu
Nu în cele din urmă, poate chiar cei mai importanți, oamenii de bine care din puținul lor au dorit sa ne dea si noua, pentru a ne fi alături.
2272 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.