Educație

Laura Ionescu va susține webinarul "Storytelling pentru ONG-uri", ultimul din seria Învață cu Bursa Binelui

...
Data de publicare 10.11.2021 Publicat de Bursa Binelui

Bursa Binelui încheie seria de webinars “Învață cu Bursa Binelui” dedicată ONG-urilor înscrise pe platformă. Ultimul workshop din serie – “Storytelling pentru ONG-uri” – va fi susținut de Laura Ionescu [Luluts] - copywriter freelancer și trainer în comunicare, în data de 24 noiembrie, de la ora 16:00 la ora 19:00, pe Zoom.

 

Structura webinarului cuprinde:

1. Storytelling pentru ONG-uri
2. Ce am învățat în timp despre storytelling și voi puteți afla acum
3. Discuție pe text & sugestii de îmbunătățiri :)

 

Prin intermediul exercițiului practic din cadrul workshop-ului se va lucra aplicat asupra textelor unor proiecte active de pe platforma BursaBinelui.ro ale organizațiilor care se vor înscrie la webinar.

 

Laura Ionescu [Luluts] a urmat în paralel cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și pe cele ale Facultății de Istorie, specializându-se în microistorie – cu licență și disertație despre jurnalismul de război. Lucrează de peste 13 ani în publicitate pentru branduri mici și mari, cu ONG-uri mici și mari.

 

În 2021 a debutat cu volumul de memorii Nu te găsesc pe nicăieri la editura Publica. Este speaker TedX, a scris, printre altele, în Decât o Revistă și Revista de Povestiri și a publicat în antologia de texte Ea. Perspective feministe asupra societății românești, apărută în 2018 la Editura Curtea Veche. În prezent este copywriter freelancer, trainer în comunicare și locuiește tot în București, în casa unei pisici tărcate, cu ochi șpanchi, pe nume Olenka.

 

Dacă ești reprezentantul unei organizații înregistrată pe Bursa Binelui, te poți înscrie la webinarul “Storytelling pentru ONG-uri” cu Laura Ionescu, din data de 24 noiembrie, AICI.

 

Înscrierile la webinar sunt deschise până în data de 22 noiembrie, ora 17:00.

 

Photo credits @Bogdan Dincă

1360 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.