Educație

Workshop # Strategie si pozitionare de brand

Costin Radu, Managing Partner, The Geeks
Data de publicare 16.10.2014 Publicat de Bursa Binelui

Costin Radu, Managing Partner, The Geeks

Avand studii in comunicare (Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA) si marketing digital (The Institute of Direct Marketing, Londra), Costin Radu lucreaza in domeniul comunicarii din 2003. In toata aceasta perioada Costin a imbinat experienta de agentie de publicitate cu experienta publishingului online, fiind implicat in lansarea si organizarea a numeroase proiecte si evenimente adresate industriei de marcom.

 

Din 2010, Costin este liderul agentiei The Geeks – infiintata ca parte din grupul Leo Burnett. In numai doi ani de existenta, The Geeks a obtinut premii la toate festivalurile locale dedicate comunicarii digitale: IAB Mixx Awards, Internetics sau Webstock, printre care premii pentru campania anului, cea mai buna aplicatie de Facebook sau cea mai buna pagina de Facebook.

 

De asemenea, agentia a obtinut la prima participare 3 premii la festivalul de eficienta in comunicare Effie Awards Romania. Premergator lansarii The Geeks, Costin a ocupat functia de Managing Partner al IQads si SMARK si de strategic planner la Leo Burnett, unde a contribuit la obtinerea primului premiu de eficienta Euro Effie castigat de o campanie dezvoltata in Romania (Tide pentru SuperMame), castigand, de asemenea, premii de creatie pentru cel mai bun outdoor al anului si cel mai bun spot in categoria entertainment in cadrul festivalului ADOR.

 

In 2010, Costin a primit premiul de Excelenta al International Advertising Association (IAA) pentru activitatea sustinuta la inalte standarde materializata in proiecte adresate tinerei generatii. In 2012, Costin a primit premiul International Advertising Association (IAA) pentru excelenta in comunicarea digitala. 

1525 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.