ASOCIATIA BOOKLAND

Domenii activitate
Educație, Social
Adresă:

Str. Dr. Clunet  nr. 9, Sector 5, Bucuresti

Email: o******************
Contact: Madalina Mocanu
Website: https://book-land.ro/

Descriere ONG

Asociatia BookLand reprezinta un demers educational de amploare, unic in Romania: renoveaza & doteaza scoli in mediul rural, inspira tinerii prin intermediul interviurilor cu persoane exceptionale care si-au indeplinit visele si organizeaza cele mai cool tabere!
Obiectivul BookLand este ca, pana la finalul anului 2022, inca 25 scoli (pe langa cele 37 deja renovate) din mediul rural sa fie cat mai aproape de standardele unei institutii care valorifica potentialul elevilor.
A luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala activa timp de peste 600 zile care a vizitat anual peste 40 orase. Taberele Coolturale BookLand si Conferintele BookLand Evolution au devenit extensii naturale ale brandului cultural. In cadrul celor 9 editii ale Taberelor, sub deviza “Cel mai inteligent mod de a te distra!”, peste 1.300 tineri au fost incurajati prin workshop-uri zilnice sustinute de profesionisti sa pretuiasca timpul si echilibrul fin dintre distractie si educatie.

 

3208 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!