Partener de implementare

Deschis

Educație

Impreuna construim CAMPUSUL BOOKLAND

ASOCIATIA BOOKLAND

Suma target

50 RON

100.000 RON

1 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Asociația BookLand lansează cel mai amplu proiect educațional independent din mediul rural: primul Campus Preuniversitar Profesional în sistem Dual, 100% modern și gratuit, unde vor fi formați specialiștii de care România are atât de multă nevoie în producție și servicii. De ce profesional dual? Pentru că meseria e brățară de aur, iar oferirea unor locuri de muncă la finalizarea cursurilor teoretice și practice, direct la angajator, reprezintă un avantaj competitiv. De ce în mediul rural? Pentru că, dacă cei de la oraș au „picat” la profesională, pentru tinerii din mediul rural să își folosească îndemânarea și să învețe într-o școală care le asigură burse și locuri de muncă reprezintă o șansă extraordinară la o viață mai bună.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Argeș

Perioada donații

01.01.2024 - 31.12.2025

Scopul proiectului

Din Campusurile BookLand – construite exclusiv in mediul rural – vor ieși cei mai buni specialiști. Acest lucru va fi posibil pentru ca vom corela competentele elevilor descoperite de-a lungul învățământului primar-gimnazial cu specializările agenților economici. Practic, pregătim profesioniștii de care au nevoie angajatorii. 

Beneficiarii proiectului

„Împreună CONSTRUIM oameni” înseamnă azi sute de companii din mediul privat, autorități locale, profesori-părinți-elevi care, la îndemnul BookLand, și-au dat mâna pentru a contribui la renovarea și dotarea școlilor de la sat. Acest parteneriat public-privat a fost posibil datorită obiectivului comun de a reduce abandonul școlar din mediul rural. Rezultatul în ultimii 4 ani? 80 de școli rurale renovate & echipate, 15.000 de copii anual care vin cu drag la școală, rezultate mai bune la învățătură și premisele unei vieți împlinite! În 2025 BookLand va inaugura primul Campus Privat Preuniversitar Profesional în sistem Dual din mediul rural, locul în care educația se întâlnește cu dezvoltarea economică sustenabilă, asigurându-le tinerilor locuri de muncă, stabilitate și un nivel de trai mai bun

De ce să donez?

Cea mai bună investiție e investiția în OAMENI. Ajută-ne să construim un campus care va schimba viitorul învățământului profesional și care va pregăti specialiștii în produse și servicii de care țara are nevoie! Te invităm să ne fii alături pentru acest demers care va schimba percepția asupra sistemului de educație românesc! Te asigurăm că fiecare donație va contribui la o Românie în care tinerii vor dori să rămână! îMPREUNĂ schimbăm educația! 

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA BOOKLAND

De 13 ani BookLand contribuie la sublinierea importanței educației prin Întâlnirile BookLand Evolution, care facilitează dialogul elevilor cu personalități, prin Taberele Coolturale BookLand care oferă un mix de activități educaționale & distractive și prin Renovarea & Dotarea școlilor. „Împreună CONSTRUIM oameni” înseamnă azi sute de companii din mediul privat, autorități locale, profesori-părinți-elevi care au contribuit la renovarea și dotarea școlilor. Acest parteneriat public-privat a fost posibil datorită obiectivului comun: reducerea abandonul școlar din mediul rural. Rezultatul în ultimii 4 ani? 80 de școli rurale renovate & echipate, 15.000 de copii anual care vin cu drag la școală, rezultate mai bune la învățătură și premisele unei vieți împlinite! În 2025 BookLand va inaugura primul Campus Privat Preuniversitar Profesional în sistem Dual din mediul rural, locul în care educația se întâlnește cu dezvoltarea sustenabilă, asigurându-le tinerilor locuri de muncă, stabilitate și un nivel de trai mai bun