Asociatia Four Change

Domenii activitate
Social
Adresă:

Sediu Social: Strada Motilor nr 13A, Tronson C, ap 5, sector 3, Bucuresti

Punct de lucru: Drumul Lunca Tarnavei nr 26B, sector 3, Bucuresti

Email: o****************
Contact: Aurelia Pasare
Website: www.4change.ro

Descriere ONG

Din pasiune pentru societatea civila” nu este doar un slogan, este motto-ul nostru care ne ghideaza in fiecare dintre proiectele si actiunile pe care le demaram. Credem cu tarie in puterea cetatenilor de a mobiliza si schimba comunitatile in care traiesc, dar si in capacitatea ONG-urilor de a influenta deciziile publice.

Misiunea noastra este sa sprijinim organizatiile societatii civile pentru a deveni actori relevanti in dezvoltarea societatii romanesti.

Pana in prezent, am lucrat cu peste 10.000 de beneficiari directi, care au fost implicati in actiunile noastre, am demarat proiecte in 7 judete din tara si am contribuit la dezvoltarea sustenabila a zeci de comunitati.

Avem o experienta notabila in domenii precum cercetare, training, management, comunicare sustenabila si politici publice, dar si pasiuni precum antreprenoriat si dezvoltare comunitara.

In august 2015 am lansat in Comuna Cosoba primul serviciu de ingrijire la domiciliu dedicat persoanelor varstnice din mediul rural din Judetul Giurgiu.

 

1727 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!