Asociatia JRS Romania

De ce să devin voluntar?

Implica-te!Fii voluntar al organizatiei JRS Romania si ofera timpul tau liber in vederea sustinerii unui refugiat! Ai posibilitatea sa ii ajuti pe cei care au nevoie de sprijinul tau, sa faci parte dintr-o echipa tanara si profesionista si sa iti dezvolti abilitati utile in viata profesionala. In organizatia noastra meritele iti sunt recunoscute, iar pe tot parcursul stagiului de voluntariat vei fi indrumat de un coordonator. Alatura-te echipei noastre si fi schimbarea pe care o doresti.
Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului
Adresă: str. Opris Ilie, nr. 54, sector 4, Bucuresti
Email: o********************
Contact: Ilias Gabriel
Website: www.jrsromania.org

Descriere ONG

De peste 14 ani, misiunea noastra este de a insotire fugiatii, de a le oferi servicii si a pleda pentru cauza lor.

Oferim servicii holistice (asistenta sociala si legala, educatie, activitati culturale si educationale, sprijin financiar si cazare, advocacy si lobby, cercetare, studii si monitorizare, instruire si seminarii, campanii de constientizare si informare) prin variile tipuri de proiecte pe care le desfasuram (11 proiecte in 2013) in parteneriat cu organizatii europene sau nationale.

Peste 1.500 de refugiati au fost asistati in domenii precum: marginalizare asociala si economica, detentia, integrarea si conditiile de receptie.

Aproximativ 20 specialisti lucreaza permanent in vederea indeplinirii misiunii noastre, fiind sustinuti de foarte multi voluntari entuziasti de toate varstele si din toate domeniile.

 

2333 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!