Asociatia Puzzle OptimEast

De ce să devin voluntar?

In primul rand investesti in timpul si in persoana ta. In al doilea rand iti practici talentul si iti descoperi pasiunile. In al treilea rand vii in sprijinul comunitatii prin intermediul activitatilor initiate.
Fii voluntar
Domenii activitate
Cultura, Educație, Dezvoltare economica si sociala
Adresă: Str. Petru Rares, bl. 4, ap. 19, Tg. Neamt
Email: p*************************
Contact: Viorela Chiper

Descriere ONG

Asociatia promoveaza cultura, turismul, managementul si dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor prin intermediul proiectelor nationale si internationale. A fost infiintata in luna aprilie a anului 2014 pentru a veni in sprijinul comunitatii folosindu-se de educatia nonformala. Prin cele aproximativ 45 de activitati organizatia a reusit sa se faca remacata in randul comunitatii.  

Datorita statusului de care se bucura organizatia poate ajunge la tinerii si copiii de toate varstele pe care ii ajuta sa se dezvolte cat mai eficient. 

Membrii organizatiei sunt persoane pasionate si dornice sa vina in sprijinul comunitatii din care fac parte. Acestea au experienta in lucrul cu tinerii, cu educatia nonformala, rezultatele obtinute in urma activitatilor fiind unul vizibil si favorabil. 

1784 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!