Asociatia Scoala mamei Junior

De ce să devin voluntar?

In ultimii 2 ani de proiect am avut un parteneriat cu Universitatea de Vest, sectia de kinetoterapie, Universitatea de Farmacie si Medicina Timisoara, sectia de balneofiziokinetoterapie si Fundatia Henri Coanda, sectia de asistenti de balneofizioterapie, prin care orele de voluntariat ale studentilor sunt recunoascute drept ore de practica.

Fii voluntar
Domenii activitate
Sanatate, Social
Adresă:

Timisoara, Str. Cluj, nr 17

Email: v**************************
Contact: Vartosu Ioana
Website: www.mamicafarafrica.ro

Descriere ONG

1. educarea populatiei asupra sănătăţii copiilor pornind din perioada antenatala, continuand in perioada prenatala pana la varsta scolară, prin activităţi practice specifice şi prin sustinerea de cursuri informative pe teme medicale prin intermediul centrelor de informare si consiliere, centre pentru pregatirea si sprijinirea integrarii sau reintegrarii copilului în familie, centre care acorda servicii de tip familial

2. insertia/reinsertia sociala a copiilor cu dizabilitati, scaderea gradului de handicap pentru cei deja diagnosticati prin programe sociale specifice de recuperare in cadrul centrului de recuperare infiintat de noi ( kinetoterapie, metoda Tomatis, integrare senzoriala, hidroterapie)

3. dotarea/renovarea spitalelor

 
4928 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!