Asociatia Youth for Neamt

De ce să devin voluntar?

Daca iti doresti sa ajuti animalele abandonate ne poti sprijini prin luarea animalutelor in foster pana la gasirea acestora a unei familii iubitoare.

De asemenea ne poti ajuta prin administrarea paginilor noastre Facebook dedicate orasului in care locuiesti pentru a informa si constienta oamenii despre situatia animalutelor abandonate, organiza campanii de fundraising samd.

Fii voluntar
Domenii activitate
Educație
Adresă:

sat Petru Voda, comuna Poiana Teiului, judetul Neamt

Telefon: 0741577975
Contact: Simona Gherasim
Website: asociatiayouthforneamt.wordpress.com

Descriere ONG

Misiunea asociației  este reprezentată de dezvoltarea județului Neamț pe plan social, civic, educațional și economic prin activități adresate comunității nemțene.

Motivul care a stat la baza infiintarii asociatiei a fost activitatea informala a membrilor fondatori in domeniul protectiei animalelor abandonate din judetul Neamt prin intermediul paginii Ham Piatra Neamt - https://www.facebook.com/HamPiatraNeamt/ - inca din 2015. Obiectivul nostru, pe lângă găsirea unor familii pentru câinii și pisicile abandonate, este informarea și sensibilizarea cât mai multor persoane cu privire la abandonul și situația animalelor de pe străzi.

Din 2015 și pana in prezent peste 200 de catei și 100 de pisici au fost adoptate cu ajutorul nostru, in calitate de grup informal, bazandu-ne in principal pe surse financiare proprii si mici donatii din partea iubitorilor de animale. 

Twitter: https://twitter.com/hampiatraneamt

Instagram : https://www.instagram.com/hampiatraneamt

 

131 vizualizări

Proiecte susținute