Fundatia Scheherazade

De ce să devin voluntar?

Poți fi voluntar la sediul nostru dacă vrei să ne ajuți în pregătirea campaniilor de strângere de fonduri, poți lucra direct cu copiii din proiectele noastre sau „de la distanță”. Îți poți face stagiul de practică la noi și în același timp să acumulezi experiență și să te dezvolți. Dacă ești o persoană ocupată și nu ai timp să vii la fundație, datorită internetului, putem colabora chiar și de la distanță, indiferent dacă locuiești în capitală sau în provincie.
Fii voluntar
Domenii activitate
Cultura, Drepturile omului, Educație, Sanatate, Social
Adresă: Strada Roma 38
Email: o*****************************
Contact: Andreea Prisacariu
Website: http://www.fundatiascheherazade.ro/

Descriere ONG

Fondată în martie 2007, Fundaţia Scheherazade îşi propune să ajute copii şi tinerii din toate mediile, indiferent de rasă, religie sau sex, prin construirea de parteneriate stabile şi durabile cu Guvernul, sectorul privat şi societatea civilă.

 

Fundaţia Scheherazade îşi doreşte să îmbunătăţească serviciilor medicale şi sociale, să promoveze dreptul la viaţă şi susţine protecţia copilului. Credem cu tărie că succesul vine dintr-o comunicare constructivă a ideilor, aspiraţiilor, convingerilor şi problemelor.

 

Fundaţia Scheherazade, prin forţa pasiunii sale şi a angajamentului său ferm, visează la mii de copii şi tineri sănătoşi, puternici şi fără suferinţă.

 
1457 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!