Habitat for Humanity Romania

De ce să devin voluntar?

Fiecare mana de ajutor conteaza. De aceea, voluntarii sunt "inima" Habitat for Humanity Romania. Acestia muncesc fizic pe santier renovand si construind case sau centre comunitare, scoli sau dispensare si petrec timp cu beneficiarii proiectelor. Munca lor nu se opreste aici. Ei se alatura echipei de ambasadori Habitat for Humanity care povestesc mai departe despre nevoia imensa in domeniul locuirii pe care organizatia o deserveste si atrag noi sustinatori.

Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului, Social
Adresă:

Strada Naum Ramniceanu, nr. 45 A, et. 1, ap. 3, 011616 – sector 1, Bucuresti, Romania

Email: i**************
Contact: Bianca Constantin
Website: www.habitat.ro

Descriere ONG

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit prezenta in aproape 70 de tari, cu misiunea de a eradica locuirea precara, o problema cu care se confrunta jumatate din populatia tarii. Dreptul la o locuinta decenta este considerat de Organizatia Natiunilor Unite unul dintre drepturile fundamentale ale omului. De 21 de ani in Romania, Habitat for Humanity construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Prin activitatea sa, Habitat for Humanity a sprijinit peste 19.000 de oameni prin proiectele de construire si reabilitare de locuinte. Peste 50.000 de persoane au fost sprijinite prin participarea la traininguri si programe de eficienta energetica, preventie si raspuns la dezastre. Peste 32.000 de voluntari au lucrat pana acum pe santierele organizatiei.

1609 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!