Reaching Out

De ce să devin voluntar?

In general voluntarii ne contactează din dorința de a ajuta acești copii care au suferit toate formele de abuz (studenți la asistenta sociala, psihologie științe umane in general) fie din dorința de a crea programe noi activități noi pentru dezvoltarea personala a copiilor victime. Nu in ultimul rând profesorii care oferă meditații online pentru ca educația este primul pas in combaterea abuzului. Un număr mare de voluntari vin din afara României pentru schimb de bune practici.

Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului, Educație, Social
Adresă:

Str. Rotaresti DN nr. 136A, com. Bascov, jud. Arges, cod postal 117045

Email: r***********************
Contact: Iana Matei
Website: www.reachingout.ro

Descriere ONG

Asociația Reaching Out (ROR) înființată in anul 1998 are ca scop protectia asistenta și reintegrarea victimelor traficului de fiinte umane copii (cu varste intre 13-15 ani). In tot acest timp peste 500 de supraviețuitori ai traficului au fost beneficiare ale programului ROR, dintre care 84% sunt reintegrate și păstrează legătură cu personalul angajat.


In toți acești ani am constatat ca victimele provin din familii dezorganizate și/sau centre de plasament făcând în acest fel prevenirea secundara dificila, în sensul în care nu exista o rețea (familie, prieteni de familie) care sa le fie aproape și sa le susțină pe perioada școlarizării sau obținerea unui loc de munca. Din acest motiv consideram ca ele rămân într-o stare de vulnerabilitate fiind la risc de a fi re-traficate.

508 vizualizări

Proiecte susținute