Partener de implementare

Închis

Social

Un Copil Educat Un Destin Eliberat

Reaching Out

Suma target

553 RON

13.600 RON

2 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Copii. Sunt copii cu vârste intre 10-16 ani. Copii care ar trebui sa meargă la scoală, sa se joace, sa își facă prieteni, sa afle cine sunt. Din nefericire ele nu au avut aceasta santa la o viată normala pentru vârsta lor. Ele au suferit in schimb toate formele de abuz, fizic, emoțional, sexual, si de cele mai multe ori sunt învinovățite pentru situația in care se afla, deși sunt copii. Le numim victimele traficului si sunt beneficiarele asociației Reaching Out.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Argeș, București

Perioada donații

01.01.2023 - 01.01.2024

Scopul proiectului

Consiliere psihologica-traumatologie Rechizite școlare si transport pentru 12 copii timp de 6 luni

Beneficiarii proiectului

Copii cu vârste intre 13-16 ani care au suferit toate formele de abuz, fizic, emoțional, sexual, si de cele mai multe ori sunt învinovățite pentru situația in care se afla, deși sunt copii.

De ce să donez?

Sa oferiti o sansa acestor copii

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Reaching Out

Asociația Reaching Out (ROR) înființată in anul 1998 are ca scop protectia asistenta și reintegrarea victimelor traficului de fiinte umane copii (cu varste intre 13-15 ani). In tot acest timp peste 500 de supraviețuitori ai traficului au fost beneficiare ale programului ROR, dintre care 84% sunt reintegrate și păstrează legătură cu personalul angajat. In toți acești ani am constatat ca victimele provin din familii dezorganizate și/sau centre de plasament făcând în acest fel prevenirea secundara dificila, în sensul în care nu exista o rețea (familie, prieteni de familie) care sa le fie aproape și sa le susțină pe perioada școlarizării sau obținerea unui loc de munca. Din acest motiv consideram ca ele rămân într-o stare de vulnerabilitate fiind la risc de a fi re-traficate.