Educație

ABANDONUL SCOLAR CA PROBLEMA SOCIALA

Perioada: 08.05.2016 - 31.12.2017 Activ în
175,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Cauzele abandonului şcolar sunt multiple, acesta reprezentând o expresie şi o rezultantă a unei duble situaţii de inadaptare. Este vorba, pe de o parte, despre „inadaptarea elevului la activitatea de învăţare realizată în mediul şcolar dar şi extraşcolar” şi, pe de altă parte, despre „inadaptarea şcolii la factorii interni (biologici, psihologici) şi externi (socio-economici, socio-culturali)”.  
Fiecare abandon are o istorie personală şi socială legată de modul cum se aplică diferenţiat principiul dezvoltării. 

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul acestui proiect este de a diminua rata fenomenului de abandon scolar si de a încuraja copii si tinerii defavorizati de a-si continua studiile, pentru a-i ajuta să se realizeze pe plan profesional si apoi pe plan financiar.

Cui donez?

Timpul liber, capital valoros în dezvoltarea copilului.
"Nu te odihneşti pentru ceea ce ai făcut, ci pentru ceea ce vei face…"

De ce să donez?

Ne propunem o educatie de calitate, o dezvoltare armonioasa intr-un mediu prielnic, utilizand strategii si tactici corespunzatoare pentru a stimula la cel mai inalt nivel motivatia copiilor. Fiecare grupa va cuprinde maximum 8 copii, repartizati la un pedagog, care va consemna in registrul grupei obiectivele atinse si comportamentul copiilor. La acestea se vor adauga urmatoarele activitati precum ivatarea limbii engleze si altele.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2831 vizualizări

ONG - O PARTE DIN RAI

Asociaţia are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea şi coordonarea de activităţi din punct de vedere economic, social, educaţional, cultural, ecologic, turistic.

Adresă: str. Nicolae Balcescu 129 Corlatesti - Berceni
Telefon: 0733724139
Contact: Niculaie Iuliana Cristina