Sanatate

ALOCATIA PENTRU SANATATE

Perioada: 13.11.2017 - 31.12.2020 Activ în
170,00 Lei
Sumă target: 120000 Lei
Donează

Descriere

 

Din momentul diagnosticării și pe toată perioada internării și tratamentului, îngrijirea unui copil bolnav de cancer generează

numeroase costuri suplimentare, pe care cele mai multe dintre familiile care își tratează copiii în România nu și le permit.

 Sunt 5 categorii mari de costuri suplimentare, generate de diagnosticarea unui copil cu o formă de cancer:

1. medicamente și echipament medical, 400 lei / lună

2. investigații medicale, 150 lei / lună

3. transport, 100 lei / lună

4. produse de curățenie și igienă, 100 lei / lună

5. alimente cu regim special, 250 lei / lună, 8-10 lei/ zi

 

Lunar, bugetul unei familii care are în întreținere un copil bolnav de cancer, necesită o suplimentare de: 1.000 de lei

Articole externe

Scopul proiectului

Un diagnostic de o asemenea gravitate precum cancerul, pune în serioasă cumpănă starea psihică, sufletească, dar și situația financiară a părinților. Vrem să oferim familiilor un sprijin material care să le ajute în a oferi copiilor toate resursele necesare vindecării.

Cui donez?

Ne dorim să sprinijim toți copiii aflați în dificultate, însă ALOCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE va fi distribuită în funcție de fondurile disponibile, către cazurile cele mai grave și urgente.

 

Banii din Alocația pentru sănătate vor ajunge la familiile copiilor ca sprijin oferit de către Asociația PAVEL, în baza unui formular semnat de părinți, formular ce va menționa sponsorul (compania).

 

În fiecare an, Asociația PAVEL sprijină aprox. 550 de cazuri unice de copii bolnavi de cancer (cazuri noi & cazuri care sunt în tratament de mai mulți ani).

De ce să donez?

Prin proiectul propus ne dorim să contribuim ca cei care reprezintă viitorul țării noastre, copiii, să aibă o șansă reală la viață, în condiții decente și umane. “Niciun copil nu ar trebui să sufere” este deviza sub care derulăm aceasta campanie. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
4081 vizualizări

ONG - Asociatia P.A.V.E.L.

Asociatia P.A.V.E.L. are drept scop imbunatătirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic, social si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor.

Adresă:

"Centrul de Resurse si Servicii P.A.V.E.L." (in incinta Institutului Oncologic "Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu", etajul 1, la intrarea medicilor) Adresa: Soseaua Fundeni Nr. 252, etajul 1, Sector 2, Bucuresti, cod 022338

Telefon: 021 311 27 00
Contact: Olga Cridland