Social

APA, NU SOFTWARE

Perioada: 28.11.2017 - 28.11.2018 Activ în Harghita
9086,00 Lei
Sumă target: 10500 Lei
Donează

Descriere

In anul 2017 oamenii din cateva zone ale lumii au cheltuit circa 77 de miliarde de dolari cumparand aplicatii pentru telefoanele mobile.

In anul 2016, oamenii din cateva zone ale lumii au cheltuit 75 miliarde de dolari pe jocuri online.

In 2017, sectorul software a primit investitii de aproximativ 200 miliarde dolari.

Dar, in tot acest timp, in satul Vidacut, Jud. Harghita, “satul bătrânilor lui Dumnezeu”, cei 100 de locuitori traiesc fara apa de baut si curent electric.

Apa este adusa de copii si batrani de la cca 12 km, in galeti si butoaie.

25 de familii traiesc intr-o saracie demna si curata, isi aduc apa din satul vecin, se incalzesc cu lemne si traiesc cuminti nestiind ca oamenii au investit 75 miliarde dolari pentru a se juca online.

http://informatiahr.ro/romani-pentru-livezi-si-vidacut/

Scopul proiectului

Proiect de solidaritate sociala care isi propune sa rezolve una dintre problemele serioase ale comunitatii: apa, atat de necesara supravietuirii de la o zi la alta. Pentru aceasta se va sapa o fantana publica de unde prin conducte, prin cadere libera apa sa curga in sat, in trei ocuri, in fuinctie de posibilitatile financiare.

Cui donez?

Beneficiarii sunt: 100 persoane, locuitori ai satului Vidacut, oameni varstnici, familii cu multi copii, lipsiti de apa curenta;

De ce să donez?

Donați pentru a ajuta cele 25 de familii, care traiesc intr-o saracie demna si curata, isi aduc apa din satul vecin, se incalzesc cu lemne si traiesc cuminti nestiind ca oamenii au investit 75 miliarde dolari pentru a se juca online.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
5293 vizualizări

ONG - Fundatia umanitara si crestina SUFLET SI LUMINA

Scopul fundației este ajutorării copiilor, oricăror persoane cu handicap/ dizabilitati, în special a categoriei nevăzătorilor și sprijinirea activitățiilor didactico-educative desfășurate cu aceștia, ajutorarea și sprijinirea morală și materială a nevoiașilor, a persoanelor vitregite de soartă.

Adresă:

Odorheiu Secuiesc. județul Harghita, Bul. Independenței, nr18, ap. 15

Telefon: 0742589970
Contact: Cârcotă Ion