Partener de implementare

Închis

Social

APA, NU SOFTWARE

Fundatia umanitara si crestina SUFLET SI LUMINA

Suma target

9.086 RON

10.500 RON

269 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

In anul 2017 oamenii din cateva zone ale lumii au cheltuit circa 77 de miliarde de dolari cumparand aplicatii pentru telefoanele mobile. In anul 2016, oamenii din cateva zone ale lumii au cheltuit 75 miliarde de dolari pe jocuri online. In 2017, sectorul software a primit investitii de aproximativ 200 miliarde dolari. Dar, in tot acest timp, in satul Vidacut, Jud. Harghita, “satul bătrânilor lui Dumnezeu”, cei 100 de locuitori traiesc fara apa de baut si curent electric. Apa este adusa de copii si batrani de la cca 12 km, in galeti si butoaie. 25 de familii traiesc intr-o saracie demna si curata, isi aduc apa din satul vecin, se incalzesc cu lemne si traiesc cuminti nestiind ca oamenii au investit 75 miliarde dolari pentru a se juca online. http://informatiahr.ro/romani-pentru-livezi-si-vidacut/

Detalii proiect

Aria de acoperire

Harghita

Perioada donații

28.11.2017 - 28.11.2018

Scopul proiectului

Proiect de solidaritate sociala care isi propune sa rezolve una dintre problemele serioase ale comunitatii: apa, atat de necesara supravietuirii de la o zi la alta. Pentru aceasta se va sapa o fantana publica de unde prin conducte, prin cadere libera apa sa curga in sat, in trei ocuri, in fuinctie de posibilitatile financiare.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii sunt: 100 persoane, locuitori ai satului Vidacut, oameni varstnici, familii cu multi copii, lipsiti de apa curenta;

De ce să donez?

Donați pentru a ajuta cele 25 de familii, care traiesc intr-o saracie demna si curata, isi aduc apa din satul vecin, se incalzesc cu lemne si traiesc cuminti nestiind ca oamenii au investit 75 miliarde dolari pentru a se juca online.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia umanitara si crestina SUFLET SI LUMINA

Scopul fundației este ajutorării copiilor, oricăror persoane cu handicap/ dizabilitati, în special a categoriei nevăzătorilor și sprijinirea activitățiilor didactico-educative desfășurate cu aceștia, ajutorarea și sprijinirea morală și materială a nevoiașilor, a persoanelor vitregite de soartă.