Educație

Abecedarul Carierei

Perioada: 01.01.2022 - 30.04.2022 Activ în Timis
0 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

Abecedarul Carierei  a luat naștere în 2014, ajunge anul  acesta la cea de a VIII-a ediție și aduce cu ea din ce  în ce mai multe oportunități de dezvoltare pentru  curioși. Abecedarul Carierei cuprinde trei secțiuni, fiecare fiind destinată diferitelor domenii:

 - Economia de la A la Noi;

 - ABC-ul angajării;

 - Antreprenoriatul de la A la tine. 

Abecedarul Carierei este un proiect educațional, încurajează participanții spre acumularea de noi cunoștințe teoretice, dar și practice, prin crearea unui mediu propice testării și punerii în practică a informației pe care au reușit să o dobândească pe parcursul atelierelor. În acest spațiu, atât virtual, cât și face-to-face studenții se întâlnesc cu persoane consacrate și cu specialiști din domeniile economiei, antreprenoriatului și soft skills.

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul proiectului reprezintă ghidarea în carieră profesională a tinerilor cu vârste cuprinse între 18-35 de ani.

Cui donez?

Beneficiarii direcți îi vizează pe toți cei care urmăresc să se integreze pe piața muncii sau să-și creeze propria afacere, oferindu-le ocazia de a experimenta o multitudine de posibilități. Având la dispoziție o serie de ateliere și conferințe, participanții își vor putea dezvolta abilitățile profesionale și aptitudinile în cadrul proiectului. Ei sunt tineri cu vârste cuprinse între 18-35 de ani.

Printre beneficiarii indirecți se numără voluntarii care vor lua parte la proiect și echipa de management, care vor avea ocazia de a acumula experiență și cunoștințe despre managementul unui proiect, domeniul antreprenoriatului, economiei și gestionarea eficientă a timpului.

De ce să donez?

Un motiv principal pentru sponsorizare este încurajarea formării profesionale de calitate a tinerilor pentru a se implica pe piața muncii prin înțelegerea mediului economic și antreprenorial din țară.

723 vizualizări

ONG - Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT) este singura organizaţie sindical-studenţească constituită la nivelul Universităţii de Vest din Timişoara, înfiinţată în 27 martie 1990, cu o experienţă de peste 32 de ani, fapt ce o face cea mai reprezentativă organizaţie a universităţii şi, totodată, un punct de reper pentru toate ligile studenţeşti din ţară.

Scopul OSUT este acela de a reprezenta interesele comune ale studenţilor şi de a stimula participarea acestora la actul educaţional, la viaţa socială, economică şi culturală. Organizaţia reprezintă un mediu asociativ de tineret, mediu în care orice student are şansa de a se exprima şi de a-şi pune ideile în practică.

Adresă:

 B-dul Vasile Pârvan nr. 4, cam. 247, Timișoara, jud. Timiș

Telefon: 0256 592 181
Contact: Andreea - Raluca Argeșeanu
Website: https://osut.ro/