Partener de implementare

Închis

Educație

Abecedarul Carierei

Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara

Suma target

0 RON

20.000 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Abecedarul Carierei  a luat naștere în 2014, ajunge anul  acesta la cea de a VIII-a ediție și aduce cu ea din ce  în ce mai multe oportunități de dezvoltare pentru  curioși. Abecedarul Carierei cuprinde trei secțiuni, fiecare fiind destinată diferitelor domenii:  - Economia de la A la Noi;  - ABC-ul angajării;  - Antreprenoriatul de la A la tine.  Abecedarul Carierei este un proiect educațional, încurajează participanții spre acumularea de noi cunoștințe teoretice, dar și practice, prin crearea unui mediu propice testării și punerii în practică a informației pe care au reușit să o dobândească pe parcursul atelierelor. În acest spațiu, atât virtual, cât și face-to-face studenții se întâlnesc cu persoane consacrate și cu specialiști din domeniile economiei, antreprenoriatului și soft skills.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Timiș

Perioada donații

01.01.2022 - 30.04.2022

Scopul proiectului

Scopul proiectului reprezintă ghidarea în carieră profesională a tinerilor cu vârste cuprinse între 18-35 de ani.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii direcți îi vizează pe toți cei care urmăresc să se integreze pe piața muncii sau să-și creeze propria afacere, oferindu-le ocazia de a experimenta o multitudine de posibilități. Având la dispoziție o serie de ateliere și conferințe, participanții își vor putea dezvolta abilitățile profesionale și aptitudinile în cadrul proiectului. Ei sunt tineri cu vârste cuprinse între 18-35 de ani. Printre beneficiarii indirecți se numără voluntarii care vor lua parte la proiect și echipa de management, care vor avea ocazia de a acumula experiență și cunoștințe despre managementul unui proiect, domeniul antreprenoriatului, economiei și gestionarea eficientă a timpului.

De ce să donez?

Un motiv principal pentru sponsorizare este încurajarea formării profesionale de calitate a tinerilor pentru a se implica pe piața muncii prin înțelegerea mediului economic și antreprenorial din țară.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT) este singura organizaţie sindical-studenţească constituită la nivelul Universităţii de Vest din Timişoara, înfiinţată în 27 martie 1990, cu o experienţă de peste 32 de ani, fapt ce o face cea mai reprezentativă organizaţie a universităţii şi, totodată, un punct de reper pentru toate ligile studenţeşti din ţară. Scopul OSUT este acela de a reprezenta interesele comune ale studenţilor şi de a stimula participarea acestora la actul educaţional, la viaţa socială, economică şi culturală. Organizaţia reprezintă un mediu asociativ de tineret, mediu în care orice student are şansa de a se exprima şi de a-şi pune ideile în practică.