Social

Ajuta-i sa ramana impreuna

Perioada: 25.11.2015 - 17.02.2016 Activ în Bucuresti
31345,00 Lei
Sumă target: 30000 Lei
Donează

Descriere

Maria are 21 de ani, un baietel de 2 saptamani si locuieste in centrul maternal Casa Agar. Nu are familie  si nici prieteni care sa  o ajute. La Casa Agar a gasit o atmosfera calda, indrumare si ajutor in cresterea copilului si tot ce are nevoie pentru ea si pentru copil. Asemenea Mariei sunt  multe femei in pericol sa isi abandoneze copiii. Casa Agar ofera ajutor si speranta pentru ca mamele si copiii in dificultate sa ramana impreuna. Proiectul isi propune sa stranga fonduri pentru copiii si mamele din centrul maternal Casa Agar, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale. Casa Agar  ofera adapost, hrana, imbracaminte, consiliere psihologica si juridica si un  program de reintegrare sociala si profesionala. 

Scopul proiectului

30.000 lei – pentru a sustine copiii si mamele din  Casa Agar .  Acestia vor beneficia de servicii sociale rezidentiale, hrana, adapost, medicamente, asistenta medicala, consiliere psihologica si juridica, cursuri de calificare pentru mame si sustinerea copiilor la gradinita sau cresa. 

Cui donez?

Persoanele care vor beneficia de acest proiect sunt copiii si mamele in dificultate, victime ale violentei domestice, saraciei si excluziunii sociale. Cel putin 20 de mame si copii sunt  ajutati anual prin programul Casei Agar  sa ramana impreuna si sa se integreze  in societate.  

De ce să donez?

Donand pentru Casa Agar contribuiti la prevenirea abandonului copiilor, a infractionalitatii si a cersetoriei. Fondurile vor fi folosite numai pentru cheltuielile directe pentru mame si copii. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
3231 vizualizări

ONG - Asociatia Touched Romania

Asociatia Touched Romania este o organizatie neguvernamentala, non profit care activeaza in domeniul protectiei copilului pentru a ajuta copii si familiile in dificultate, pentru a preveni abandonul copiilor nou nascuti si pentru a le oferi sprijin lor si familiilor lor atat din punct de vedere material, educaţional cat si emotional.

Asociatia Touched Romania a fost infiintata in anul 2005 si are la baza intregii sale activitati, respectul pentru om si dreptul acestora la o viata demna indiferent de originea sociala, etnica sau religioasa.

 

Misiunea Asociatiei Touched Romania este de a imbunatati viata copiilor aflati in dificultate oferindu-le sprijin  emotional, material si educational.  

Adresă: Asociatia Touched Romania, Str. Badea Cartan nr. 8, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0212115651
Contact: Natalia Ungureanu