Protecția animalelor

Ajuta un blanos sa isi gaseasca o familie

Perioada: 20.01.2020 - 31.12.2020 Activ în Neamt
1690,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Numarul animalelor care traiesc pe strada in județul Neamț reprezinta o problema majora. Din cauza lipsei surselor financiare numeroase persoane nu isi permit sa isi sterilizeze animalele de companie, astfel numarul puilor de catei/pisici abandonati crescand de la an la an.

Acestor suflete le este negata sansa la o familie si la o viata demna,  deoarece sunt aruncati in strada sau chiar omorati in moduri groaznice.      

Ce oferim concret prin acest proiect.

  • Consult veterinar animalut
  • Tratament
  • Sterilizare
  • Gasirea unei familii
  • Activitati de informare si sensibilizare a cât mai multor persoane cu privire la abandonul si situația animalelor de pe strazi.

Ajuta un blanos sa isi gaseasca o familie!

Scopul proiectului

Strangerea a minim 5000 RON lei – pentru plata tratamentelor, sterilizarea si a mancării necesare animalutelor pentru care incercam sa gasim o familie. 

Cui donez?

Beneficiarii sunt reprezentanti de cateii si pisicile abandonate carora incercam sa le gasim o familie. 

De ce să donez?

Pentru a reduce numarul animalelor care traiesc pe strada în judetul Neamt și a oferi acestor suflete sansa la o familie si la o viata demna.

7403 vizualizări

ONG - Asociatia Youth for Neamt

Misiunea asociației  este reprezentată de dezvoltarea județului Neamt.

Motivul care a stat la baza infiintarii asociatiei a fost activitatea informala a membrilor fondatori in domeniul protectiei animalelor abandonate din judetul Neamt prin intermediul paginii Ham Piatra Neamt - https://www.facebook.com/HamPiatraNeamt/. Din 2015 și pana in prezent peste 300 de catei și 200 de pisici au fost adoptate cu ajutorul nostru. Pagina  are in acest moment un numar de aproape 15ooo de urmaritori.Am trimis in Belgia un numar de 74 de catei care au fost adoptati avand astfel o sansa la o viata demna.

De asemenea, în ceea ce privește activitatea noastră pe plan social organizăm ateliere de creație gratuite pentru copiii din cartierul Speranța, Piatra Neamț. Acești copii provin din familii cu oportunități reduse care nu au posibilitatea să îi înscrie la activități extrașcolare. Cu ocazia diverselor sarbatori - Craciun, Paste - le-am oferit acestora cadouri diverse.

Facebook: www.facebook.com/YouthForNeamt  

 

 

Adresă:

sat Petru Voda, comuna Poiana Teiului, judetul Neamt

Telefon: 0741577975
Contact: Simona Gherasim