Antreprenoriat social

Alege sa te opui bullying-ului

Perioada: 17.09.2022 - 30.12.2022 Activ în Timis
10,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Bullying-ul este un fenomen în creștere în școlile din România. Adulții sunt responsabili pentru siguranța copiilor în orice împrejurare. Violență fizică, emoțională, abuz emoțional ori hărțuire și de cele mai multe ori, excludere. Sunt doar câteva dintre formele de bullying cu care se confruntă copiii în școală. Responsabilitatea e a noastră, a tuturor.Școala este mediul propice pentru descărcarea de frustrări, pentru că aici copilul își poate manifesta lupta pentru putere. În școală, copilul caută un individ mai slab decât el și încearcă să-l domine și prin intermediul lui să scape de problemele sale (lovește, scoate în evidență defectele fizice, jignește și pune diverse porecle)

Scopul proiectului

5000 lei pentru realizarea activităților proiectului: Realizarea de flyere, mape, tricouri, Distribuția flyerelor în școli, în rândul elevilor, părinților și profesorilor, acțiuni pentru creșterea nivelului de conștientizare a efectelor acestui fenomen, Susținerea de ore anti-bullying în școli

De ce să donez?

Bullyingul este un fenomen în creștere în școlile din România. Noi, adulții suntem responsabili pentru siguranța copiilor în orice împrejurare. Cazurile care se soldează cu sinucideri în rândul tinerilor din această cauză sunt copleșitoare. Prin acest proiect ne dorim să participăm la reducerea numărului de cazuri de violență fizică în școli și în mediul online.

414 vizualizări

ONG - Asociatia Kinder Cafe

Misiunea Asociaţiei “Kinder Café” este de a sprijini familiile cu copii aflate în dificultate şi de a construi împreună un mediu sănătos pentru copii , atat prin programe adaptate psihoterapeutic cat şi prin activităţi sportive, cu importanţă majoră  în dezvoltarea fizică şi psihică a copiilor.

Adresă:

comuna Sacalaz, nr. 282/A, jud.Timis

Telefon: 0720396595
Contact: Trusca Octavia