Partener de implementare

Închis

Antreprenoriat social

Alege sa te opui bullying-ului

Asociatia Kinder Cafe

Suma target

10 RON

5.000 RON

1 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Bullying-ul este un fenomen în creștere în școlile din România. Adulții sunt responsabili pentru siguranța copiilor în orice împrejurare. Violență fizică, emoțională, abuz emoțional ori hărțuire și de cele mai multe ori, excludere. Sunt doar câteva dintre formele de bullying cu care se confruntă copiii în școală. Responsabilitatea e a noastră, a tuturor.Școala este mediul propice pentru descărcarea de frustrări, pentru că aici copilul își poate manifesta lupta pentru putere. În școală, copilul caută un individ mai slab decât el și încearcă să-l domine și prin intermediul lui să scape de problemele sale (lovește, scoate în evidență defectele fizice, jignește și pune diverse porecle)

Detalii proiect

Aria de acoperire

Timiș

Perioada donații

17.09.2022 - 30.12.2022

Scopul proiectului

5000 lei pentru realizarea activităților proiectului: Realizarea de flyere, mape, tricouri, Distribuția flyerelor în școli, în rândul elevilor, părinților și profesorilor, acțiuni pentru creșterea nivelului de conștientizare a efectelor acestui fenomen, Susținerea de ore anti-bullying în școli

De ce să donez?

Bullyingul este un fenomen în creștere în școlile din România. Noi, adulții suntem responsabili pentru siguranța copiilor în orice împrejurare. Cazurile care se soldează cu sinucideri în rândul tinerilor din această cauză sunt copleșitoare. Prin acest proiect ne dorim să participăm la reducerea numărului de cazuri de violență fizică în școli și în mediul online.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Kinder Cafe

Misiunea Asociaţiei “Kinder Café” este de a sprijini familiile cu copii aflate în dificultate şi de a construi împreună un mediu sănătos pentru copii , atat prin programe adaptate psihoterapeutic cat şi prin activităţi sportive, cu importanţă majoră  în dezvoltarea fizică şi psihică a copiilor.