Social

Aripi sa putem zbura

Perioada: 14.12.2020 - 31.12.2021 Activ la nivel național
10,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

 

De 12 ani, Asociatia Paraschiva ofera terapii de abilitare/reabilitare gratuit, pentru copiii/tinerii din comuna Pietrosani si zonele limitrofe.

De-a lungul timpului peste 50 de copii/tineri au gasit in centrul nostru intelegere, respect, prietenie si mai presus de toate, au primit ajutor in problemele pe care le-au avut.

Scopul proiectului

10000 - Prin acest proiect ne dorim sa redam copiilor din Centrul de zi Paraschiva din Retevoiesti, judetul Arges, "Aripi"sa poata zbura catre o lume "normala", fara obstacole si bariere. 

Cui donez?

Fondurile stranse vor acoperi costurile cu personalul de specialitate si achizitia materialelor de lucru necesare in desfasurarea terapiilor.

In prezent, cei 33 de copii inscrisi in centrul nostru - Centrul de zi Paraschiva care se afla in localitatea Pietrosani, Sat Retevoiesti, judetul Arges, beneficiaza de psihoterapie, kinetoterapie, ergoterapie, consiliere sociala si pedagogie. Prin aceste terapii, dam aripi copilasilor/tinerilor nostri, ii ajutam sa se accepte si lucram impreuna pentru a da nastere unor noi abilitati, achizitii, care sa ii ajute sa fie cat mai independenti si sa se integreze in mediul social, educational, chiar in unele cazuri si profesional.

De ce să donez?

Proiectul "Aripi sa putem zbura" isi propune sa ofere terapii gratuite pentru cei 33 de copii inscrisi in centrul nostru. Fiecare beneficiaza de ore de psihoterapie, ergoterapie, kinetoterapie, pedagogie si consiliere sociala.Fondurile stranse vor acoperi costurile cu personalul de specialitate si achizitia materialelor de lucru necesare in desfasurarea terapiilor.

3809 vizualizări

ONG - ASOCIATIA PARASCHIVA

Centrul Paraschiva a luat fiinta in anul 2006 la initiativa parintilor, care au copii si tineri cu dizabilitati din zona Valea Doamnei si localitatile limitrofe. Centrul de zi PARASCHIVA este suportul educational pentru copii/tineri cu dizabilitati din zona, o institutie care ajuta la integrarea in scoala si comunitate.

Obiectivul nostru:-identificarea, asistenta si protectia persoanelor cu dizabilitati;-formarea si dezvoltarea unor abilitati, deprinderi si cunostinte fundamentale necesare integrarii in comunitate;-formarea si dezvoltarea cognitiva, psihomotorica, afectiva si morala a tinerilor cu dizabilitati;-integrarea acestora in comunitate si in scoala;

 

Adresă:

SAT RETEVOIESTI, COMUNA PIETROSANI, JUD. ARGES, NR 50

Telefon: 0741788723
Contact: Barbucescu Elena