Partener de implementare

Închis

Social

Aripi sa putem zbura

ASOCIATIA PARASCHIVA

Suma target

10 RON

10.000 RON

1 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

  De 12 ani, Asociatia Paraschiva ofera terapii de abilitare/reabilitare gratuit, pentru copiii/tinerii din comuna Pietrosani si zonele limitrofe. De-a lungul timpului peste 50 de copii/tineri au gasit in centrul nostru intelegere, respect, prietenie si mai presus de toate, au primit ajutor in problemele pe care le-au avut.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

14.12.2020 - 31.12.2021

Scopul proiectului

10000 - Prin acest proiect ne dorim sa redam copiilor din Centrul de zi Paraschiva din Retevoiesti, judetul Arges, "Aripi"sa poata zbura catre o lume "normala", fara obstacole si bariere. 

Beneficiarii proiectului

Fondurile stranse vor acoperi costurile cu personalul de specialitate si achizitia materialelor de lucru necesare in desfasurarea terapiilor. In prezent, cei 33 de copii inscrisi in centrul nostru - Centrul de zi Paraschiva care se afla in localitatea Pietrosani, Sat Retevoiesti, judetul Arges, beneficiaza de psihoterapie, kinetoterapie, ergoterapie, consiliere sociala si pedagogie. Prin aceste terapii, dam aripi copilasilor/tinerilor nostri, ii ajutam sa se accepte si lucram impreuna pentru a da nastere unor noi abilitati, achizitii, care sa ii ajute sa fie cat mai independenti si sa se integreze in mediul social, educational, chiar in unele cazuri si profesional.

De ce să donez?

Proiectul "Aripi sa putem zbura" isi propune sa ofere terapii gratuite pentru cei 33 de copii inscrisi in centrul nostru. Fiecare beneficiaza de ore de psihoterapie, ergoterapie, kinetoterapie, pedagogie si consiliere sociala.Fondurile stranse vor acoperi costurile cu personalul de specialitate si achizitia materialelor de lucru necesare in desfasurarea terapiilor.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA PARASCHIVA

Centrul Paraschiva a luat fiinta in anul 2006 la initiativa parintilor, care au copii si tineri cu dizabilitati din zona Valea Doamnei si localitatile limitrofe. Centrul de zi PARASCHIVA este suportul educational pentru copii/tineri cu dizabilitati din zona, o institutie care ajuta la integrarea in scoala si comunitate. Obiectivul nostru:-identificarea, asistenta si protectia persoanelor cu dizabilitati;-formarea si dezvoltarea unor abilitati, deprinderi si cunostinte fundamentale necesare integrarii in comunitate;-formarea si dezvoltarea cognitiva, psihomotorica, afectiva si morala a tinerilor cu dizabilitati;-integrarea acestora in comunitate si in scoala;