Cultura

Arta suferintei

Perioada: 25.11.2015 - 15.02.2018 Activ în Prahova
100,00 Lei
Sumă target: 224000 Lei
Donează

Descriere

A fost odata la tara o tanara fata, care a cunoscut un baiat, s-au iubit si s-au casatorit. Dupa un an a venit pe lume un copil mic, dragut si zambaret. Nimeni nu stia ca acel copil nu este un copil normal. La 8 luni au descoperit ca nu poate sta in picioare, au mai descoperit ca sufera de autism, au mai descoperit ca ... Si intro zi tatal a plecat si mama a ramas singura cu un copil, un copil bolnav! Este femeie si simte reprosul celorlati ca are un copil bolnav. Lucreaza obiecte hand made ca sa isi ajute copilul. Lumea n-o mai priveste pe Ea, priveste doar copilul, de fapt dizabilitatile acestuia. Oare Ea, femeia, merita o viata normala?

Scopul proiectului

Femeile au nevoie de respect! Asta dorim sa oferim respect pentru aceste femei, care cele mai multe sunt unic sustinator al familiei cu copil cu dizabilitati. Si u putem sa oferim respect fara un suport financiar, care sa le aduca si un pic de bunastare.

Cui donez?

Asociatia noastra lucreaza alaturi de colectivul Scolii Speciale nr. 2 Ploiesti si alaturi de femeile, mame ale copiilor cu dizabilitti care sunt elevi la aceasta scoala. Donatiile vor ajunge la cele 120 de mame ale copiilor cu dizabilitati si le vor asigura 30% din suma pe care o dau pe medicamentele pentru copii (adica 100Lei in fiecare luna). 

De ce să donez?

Redati viata femeilor, mame ale copiilor cu dizabilitati!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2225 vizualizări

ONG - Zonta Club Ploiesti

"Advacing the Status of Women Worldwide"
Promovarea şi îmbunătăţirea statutului femeilor din România si din intreaga lume, în mediul economic, social, cultural şi educaţional, pe plan naţional şi internaţional, respectand principiul egalităţii de şanse şi recunoaşterea şi promovarea drepturilor acestora ca parte inalienabilă a drepturilor omului.
Membra a Zonta International
Adresă: 100137 Ploiesti str. Gageni nr. 65 Judetul Prahova Romania
Telefon: 0722610309
Contact: Otilia Radu