Partener de implementare

Închis

Cultura

Arta suferintei

Zonta Club Ploiesti

Suma target

100 RON

224.000 RON

1 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

A fost odata la tara o tanara fata, care a cunoscut un baiat, s-au iubit si s-au casatorit. Dupa un an a venit pe lume un copil mic, dragut si zambaret. Nimeni nu stia ca acel copil nu este un copil normal. La 8 luni au descoperit ca nu poate sta in picioare, au mai descoperit ca sufera de autism, au mai descoperit ca ... Si intro zi tatal a plecat si mama a ramas singura cu un copil, un copil bolnav! Este femeie si simte reprosul celorlati ca are un copil bolnav. Lucreaza obiecte hand made ca sa isi ajute copilul. Lumea n-o mai priveste pe Ea, priveste doar copilul, de fapt dizabilitatile acestuia. Oare Ea, femeia, merita o viata normala?

Detalii proiect

Aria de acoperire

Prahova

Perioada donații

25.11.2015 - 15.02.2018

Scopul proiectului

Femeile au nevoie de respect! Asta dorim sa oferim respect pentru aceste femei, care cele mai multe sunt unic sustinator al familiei cu copil cu dizabilitati. Si u putem sa oferim respect fara un suport financiar, care sa le aduca si un pic de bunastare.

Beneficiarii proiectului

Asociatia noastra lucreaza alaturi de colectivul Scolii Speciale nr. 2 Ploiesti si alaturi de femeile, mame ale copiilor cu dizabilitti care sunt elevi la aceasta scoala. Donatiile vor ajunge la cele 120 de mame ale copiilor cu dizabilitati si le vor asigura 30% din suma pe care o dau pe medicamentele pentru copii (adica 100Lei in fiecare luna). 

De ce să donez?

Redati viata femeilor, mame ale copiilor cu dizabilitati!

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Zonta Club Ploiesti

"Advacing the Status of Women Worldwide" Promovarea şi îmbunătăţirea statutului femeilor din România si din intreaga lume, în mediul economic, social, cultural şi educaţional, pe plan naţional şi internaţional, respectand principiul egalităţii de şanse şi recunoaşterea şi promovarea drepturilor acestora ca parte inalienabilă a drepturilor omului. Membra a Zonta International