Social

CENTRU PENTRU COPII DEFAVORIZATI

Perioada: 17.01.2017 - 30.04.2021 Activ în Vaslui
251,00 Lei
Sumă target: 900000 Lei
Donează

Descriere

Asociatia are caracter educational, social, cultural, stintiinfic si umanitar de educatie, siguranta si servicii de asistenta rutiera, dezvoltarea interesului conducatorilor auto, imbunatatirea cadrului legislativ in domeniu. 

Promovarea si dezvoltarea sigurantei rutiere, asistenta si servicii rutiere, administrative, legale, elaborarea si realizarea programelor privind specializarea si perfectionarea conducatori auto, organizarea de manifestari stiintifice (congrese, conferinte, simpozioane, seminarii, colocvii, targuri, expozitii), promovarea si sustinerea unor activitati sportive, educationale, studii, cercetari, burse, locuri de munca, ajutor umanitar in conditii normale si de urgenta, ajutor pentru persoane nevoiase, servicii turistice, starea vremii etc.

 

Scopul proiectului

Proiect de caritate are in centru copilul , care, prin deschiderea si inocenta sa , ne ajuta sa credem intr.o lume care poate deveni mai buna , ne ajuta sa mergem in fiecare zi mai departe .

Ne dorim ca toti oameni de buna-credinta si cu suflet mare , sa poata partecipa activ in cadrul actiuni noastre pentru a realiza proiect.

 

Cui donez?

Sărăcia omoară visuri. Mii de copii din judeţul Vaslui privesc plini de speranţe spre viitor însă lipsa banilor şi grijile de zi cu zi îi fac să renunţe treptat la planurile lor. Fă și tu un Copil Fericit!
În judeţul Vaslui sunt mii de astfel de copii. Mulţi dintre ei sunt şi talentaţi. Din păcate părinţii nu au bani ca să le susţină visurile. Cei mai mulţi abandonează şcoala după clasa a 8-a şi sunt condamnaţi la un trai modest.

Ajuta-ne impotriva saraciei, copiii nu au vina!

De ce să donez?

A-CAR VASLUI, ONG de utilitate publica, va cere ajutorul pentru a atinge rezultatele din cadrul programului dedicat persoanelor defavorizate. Am inceput programul de construcție pentru un centru pentru copii,

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Ermanno Ghio:
Va salut, Timpul trece...ma bucur sa vad aceeasi oameni langa noi.
Dupa cum stiti fac parte din echipa A-CAR VASLUI ,Asociatia noastra a demarat o noua campanie , pentru un viitor copii .
Ideea este ca vrem sa organizam o campanie cu scop umanitar care sa vizeze niste copii defavorizati din Romania.
Avem mai multe persoane care se ocupa cu acesta de campanii ,persoane respective si Asociatia noastra oferia mare parte din venituri pt cauze de acest gen.
16 noiembrie 2017 22:05:31
5685 vizualizări

ONG - Asociatie Asistente Rutiere A-CAR VASLUI

Asociatia are caracter educational, social, cultural, stintiinfic si umanitar de educatie, siguranta si servicii de asistenta rutiera, dezvoltarea interesului conducatorilor auto, imbunatatirea cadrului legislativ in domeniu. 

Programul principal al asociaţiei noastre este de a promova educaţia în domeniul siguranţei rutiere. Nivelurile impresionante ale cazurilor de deces, pe drumuri, ne-au facut să promovam un program de educaţie si de siguranţă rutieră la şcoli, astfel încât tinerii să aiba cunoştinţa de pericolul real la care se expun atunci cand au un comportament incorect în trafic.

Asociaţia a iniţiat programul pentru construcţia unei clădiri destinată copiilor defavorizaţi din judeţul Vaslui.

Adresă:

DN 24 nr. 110 CRASNA , VASLUI

Telefon: 0335411000
Contact: Ermanno Ghio